Бизнес възможност

ПредлагаДобави към любими
Контакт 0988 / 35 02 02
0875 / 22 09 80
https://www.webbroker.bg/karieri
Добавена 1 year ago

Описание

Предлагаме УНИКАЛНА възможност за развитие на печеливш собствен бизнес.

Партньорска програма на Уеб Брокер!

Компанията за онлайн услуги "Уеб Брокер" е в процес на изграждане на партньорска мрежа и търси сериозни, и коректни бизнес партньори. Предлагаме бизнес партньорство  на всички иниациативни и позитивно настроени личности. Отправяме към Вас своето предложение за независим партньор на територията на вашето населено място. Ние сме малка компания с амбициозен екип и с опит на пазара. Наши партньори са едни от най-добрите компании на българският пазар в различни сфери на услугите. Работиме успешно и със застрахователни дружества, лизингови компании и други. Ставайки наши франчайз партньори, Вие ще имате възможност да предоставяте на вашите настоящи и бъдещи клиенти много видове допълнителни услуги. Във вашият магазини за кредити под марката " Бързи пари" ще могат да се предлагат много видове бързи заеми и кредити.  При желание ще можете да работите и като представители на спорт тото и като мини поща във вашият офис или магазин  ще могат да се извършват различни видове парични преводи и да се разплащат битови сметки.

Място

Област Плевен, Цялата страна
Плевен бул.Данаил Попов 2

Видео

Информация за обявата

ID на обявата: 13
Показан: 974
Изтича: 14-01-21 15:38:00

Сайта към момента е ограничен и не може да се използва пълната му функционалност - До дни ще заработи отново - Извиняваме се за неудобството - http://www.speshno.com спешни обяви и оферти

 

 

 

В момента има 36  гости и няма потребители и в сайта

 
  • 0700 17 000Справки по телефона
  • 0800 18 676 Гореща линия за жертви на насилие
  • 0700 10 010Аварийна служба CEZ
  • 0700 10 007Аварийна служба EVN
  • 0700 16 161Аварийна служба Energo Pro

MaistorPlus

Услугата: MaistorPlus е уникaлна за България  и свързва всеки, нуждаещ се от интериорно, ремонтно или строително решение, с професионалисти, предоставящи търсените услуги.

Безплатна информация и съвети за вашите права, както и други препоръки, за да изегнете проблеми при пътуване и пазаруване в чужбина.

Информационна строителна борса  е една от водещите агенции, специализирана в продажбата и отдаването под наем на недвижими имоти в България.

 

 

Помощни средства